​voorgerechten

​Tataki van Zalm, Sesam, Mierikswortel, Zeewier 22€
​Carpaccio van Rundvlees, Ganzenlever, Zwarte Truffels 25€
​​Duo van Kaaskroket en Hand Gepelde Grijze Garnaalkroket
18€
​Tarte “Tatin” van Witloof, “Pas de Bleu”, Gerookte Eendenborst           21€
​Gebakken Sint-Jacobsschelpen, Zeekraal, Hazelnootbotermousseline 23€

Terrine de Foie Gras de Canard, Dattes « Medjool », Brioche

​hoofdgerechten

​Vangst van de Dag, Kervelcoulis, Pistache, Bulgour 31€
Sliptongetjes "Meunière", Luciferaardappeltjes, Seizoensalade 29€
Biefstuk van BWB, Luciferaardappeltjes, Seizoensalade
Paddenstoelensaus, Gorgonzolasaus, Geplette Pepersaus
30€
​Tussenrib, Luciferaardappeltjes, Seizoensalade 
Paddenstoelensaus, Gorgonzolasaus, Geplette Pepersaus    
36€
Varkenhaas, Dijonaisesaus, Aardappel Kroketten 31€
​Gebakken Kalfszwezerik, Boschampignons, Kastanjes,                    Aardappel Kroketten     ​37€

Tussenrib, Luciferaardappeltjes, Seizoensalade Paddenstoelensaus, Gorgonzolasaus, Geplette Pepersaus

Desserts

Dame blanche "à la minute" Gedraaid 11€
​Macaron met Exotisch Fruit en Mascarpone 12€
​Moelleux van Chocolade, Pistache, Karamel          12€
Bordje met Diverse Desserten 13€
Gevarieerd Kaasbord 13€

Carpaccio d’Ananas, Sorbet Banane-Kiwi